Premier League: Få 300 kr i gratisspel

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

NordicBet laddar inför den kommande premiären av Premier League med ett extra bra erbjudande. Spela för 100 kronor på någon match i de två första omgångarna och du får tre gratisspel till ett värde av totalt 300 kronor!

För att ta del av erbjudandet på Premier League-starten hos NordicBet så måste du först aktivera erbjudandet på ditt konto hos spelbolaget.

Lägg sedan ett spel på ”Matchvinnare” för minst 100 kronor på en av matcherna i de två första omgångarna, senast den 17 augusti, och du får tre gratisspel till ett totalt värde av 300 kronor som du kan spela på vilka fotbollsspel du önskar.

Vinster som du får på dina gratisspel måste omsättas minst sex gånger till oddset 1,80 eller högre innan ett uttag är möjligt. Du har 14 dagar på dig att omsätta pengarna.

NordicBet garanterar dessutom att spelbolaget kommer att ge dig de bästa oddsen på Premier League-starten.

Gå till NordicBet för att ta del av erbjudandet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 augusti, 2015