Oddsboost på Manchester United – PSG

Manchester United - PSG oddsboost

888sport har tagit fram två rejäla oddsboostar på tisdagens heta möte mellan Manchester United och PSG. Skapa ett konto hos spelbolaget, med länken nedan, och du kan betta på att United vinner till det fantastiska oddset 15,00 och 888sport ger samma höga odds på PSG.

Ett av veckans hetaste matcher kommer utan tvekan att utspela sig på Old Trafford när Manchester United gästas av PSG i den fösta åttondelsfinalen i Champions League. Oddsen har skiftat rejält den senaste tiden även om PSG fortfarande är favoriten, trots sina skador på nyckelspelare som Neymar och Edison Cavani mean United mönstrar en mer eller mindre ordinarie elva.

Som sagt kan du betta på detta heta möte till två fantastiska odds hos 888sport, dvs 15,00 på United eller PSG som vinnare.

Kampanjen är tillgänglig för alla spelare som ännu inte har ett konto hos 888sport. Skapa då ett konto och gör en insättning med koden 888BO. För att ta del av denna unika kampanj så klicka på länken nedan.

Ta del av kampanjen här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 februari, 2019