Manchester United – PSG 12/2, odds, stream, speltips

Bästa matchoddsen
1 3.20
X 3.65
2 2.30
Vinstchans
Odds för Manchester United – PSG
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1000 kr i spelkrediter
Bethard
Bonuserbjudande 500 kr fördelat på 10 bonusar
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
ComeOn
Bonuserbjudande Sätt in 500 kr och få 1000 kr i extra bonus
ScandiBet
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
SpeedyBet
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
Unibet
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 5000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-20 02:28:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-02-12 21:00

Manchester United will be visited by PSG in Champions League on the 12 februari for a match starting at 21:00.

Manchester United - PSG speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Manchester United-PSG, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Manchester United-PSG.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är PSG favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos Unibet till 2.30 gånger pengarna. Tror du att Manchester United vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar PSG, så ger bet365 det högsta oddset till 3.20 gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen och betta på Manchester United - PSG

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Manchester United och PSG.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Champions League

På de 3 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Manchester United gjort totalt 1 mål, ett snitt på 0,33 gjorda mål per match. På hemmaplan har Manchester United släppt in 0,33 mål i genomsnitt denna säsongen i Champions League.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har PSG 7 gjorda mål sammanlagt i de 3 bortamatcher man spelat. PSG har på bortaplan släppt in 5 mål i Champions League. På de 3 bortamatcher som PSG spelat så har man ett genomsnitt på 1,67 insläppta mål.

På de 6 matcher Manchester United spelat i Champions League denna säsong så har laget gjort totalt 7 mål, med ett snitt på 1,17 mål per match. Under den gångna säsongen har Manchester United ett facit med 4 insläppta mål på de 6 matcher som spelats i ligan. I snitt har Manchester United släppt in 0,67 mål per match.

PSG har ett facit denna säsongen i Champions League med 17 gjorda mål. På de 6 matcher som PSG har spelat så har man ett snitt på 2,83 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har PSG släppt in totalt 9 mål. Detta innebär att PSG har ett målsnitt på 1,50 insläppta mål totalt under de 6 matcher som spelats under säsongen i Champions League.