Riskfritt spel: Man United – Liverpool

Manchester Uunited - Liverpool riskfritt spel

Manchester United och Liverpool drabbar samman på söndag. Ett möte mellan två ärkerivaler där det sportsliga sätts åt sidan. Nu kan du betta på detta rivalmöte hos Betfair och få 250 kronor tillbaka om spelet inte går in!

Ett av helgens stora höjdpunkter är givetvis hatmötet mellan Manchester United och Liverpool i Premier League. Ett möte som denna säsong handlar mycket om United förmåga att hävda sig. Ett United som ligger på en tolfte plats i tabellen och har mycket att bevisa.

Hemma på Old Trafford ska United alltid ha en chans men nu möter man ett Liverpool som efter åtta omgångar har gått rent och som fortsätter fjolårets succé med att storma mot titeln.

Men det är som sagt ett hatmötet mellan de två och med allt vad det innebär och resultaten är inte alltid logiska. Ska man dock tro spelbolagen så går Liverpool mot nionde raka segern.

Betta riskfritt på stormötet

Nu kan du betta på detta stormöte hos Betfair riskfritt och få 250 kronor tillbaka om spelet inte går in. Detta gäller för dig som skapar ett nytt konto just nu och spelar på deras unika spelbörs. På spelbörsen får du dessutom bättre odds än i sportsbooken. Ett perfekt tillfälle för den som vill testa spelbörsen.

För att ta del av kampanjen så skapar du ett konto och anger koden SWE250. Sen lägger du ditt första spel i spelbörsen för 250 kronor. Går spelet inte in så får du hela summan tillbaka som riktiga pengar, utan något kravsättning eller dylikt.

Så gör du

  1. Skapa ett konto

    Ange koden SWE250.

  2. Betta i spelbörsen

    Betta på valfritt spel i spelbörsen för 250 kr. Måste vara ditt första spel.

  3. Pengarna tillbaka

    Går ditt först spel inte in så får du 250 kronor tillbaka som kontanter. Utan omsättningskrav.