Riskfritt spel på AIK – Djurgården värt 450 kr

Aik - Djurgården riskfritt spel

Har du inte testat på Betfairs spelbörs än? Då är det läge att göra det nu. Inte bara ger Betfairs spelbörs en av marknadens bästa odds utan nu ger spelbolaget alla nya kunder en möjlighet att spela riskfritt och få 450 kronor tillbaka i kontanter om ditt spel inte går in. Perfekt att utnyttja på helgens superheta derby Allsvenskan mellan AIK och Djurgården.

Betfairs spelbörs är en unik produkt på marknaden. I spelbörsen så bettar du inte på odds som spelbolaget har plockat fram, utan mot andra spelare. Det ger dig möjligheten att spela på högre odds än om du skulle spela mot spelbolagets odds. Betfair är endast en mellanhand.

Nu kan du bli medlem på spelbörsen hos Betfair och inkassera ett riktigt trevligt erbjudande. Skapa ett konto med koden FEOSE5 och lägg ett spela för 450 kronor och du får pengarna tillbaka som kontanter om spelet inte går in!

Detta erbjudande är kanon att utnyttja på helgens rysare mellan AIK och Djurgården i Allsvenskan. Ett derby med mycket nerver och som vi vet kan sluta lite hur som helst.

Så fungerar det riskfria spelet i korthet

  1. Skapa ett konto hos Betfair med koden FEOSE5
  2. Spela i spelbörsen för 450 kr (måste vara ditt första spel) på en match
  3. Om spelet inte går in så får du 450 kr tillbaka som kontater. Sitter spelet så behåller du vinsten som vanligt.

Notera att du måste nyttja detta erbjudande inom 7 dagar efter att du skapat ett konto. Och spelet måste också vara avgjort inom denna tidsram.