Riskfritt spel på Franska Öppna

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Gillar du också att följa spänningen i Franska Öppna? Då har NordicBet ett perfekt erbjudande för dig. Lägg ett livespel på valfri match och NordicBet ger dig pengarna tillbaka, upp till 100 kronor, om ditt spel inte skulle gå in.

Grusplanerna i Franska Öppna bjuder alltid på spänning och ovissa matcher. Utnyttja då NordicBets erbjudande och du kan vara säker på att oavsett hur det går i matchen så kommer du att få behålla pengarna.

Så tar du del av erbjudandet

1. Gör en insättning hos NordicBet och ange bonuskoden GARROS2013

2. Lägg ett livespel, upp till 100 kronor, på en enskild match i Franska Öppna. Det kan antingen vara ett singelspel eller en del av ett kombinationsspel.

3. Går spelet in så får du behålla vinsten. Om spelet inte går in så får du pengarna tillbaka, upp till 100 kronor, som en bonus. Denna bonus måste omsättas till två gånger pengarna till oddset 1,50 innan uttag.

Spela hos NordicBet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 maj, 2013