Riskfritt spel på kvartsfinalerna i Fotbolls-EM

Unibet ger dig möjligheten att försäkra ett av dina spel och spela riskfritt på en av kvartsfinalerna i Fotbolls-EM till ett värde av 200 kronor.

Det var en rad spännande matcher som vi fick följa i åttondelsfinalerna i Fotbolls-EM. Mästerskapet fortsätter att bjuda på överraskningar och den stora skräller var givetvis Islands seger över England. Andra favoriter som oväntat föll var Spanien som förlorade mot Italien och Kroatien som förlorade mot Portugal.

Nu är det dags för kvartsfinalerna och fyra nya spännande matcher på schemat mellan Polen – PortugalWales – BelgienFrankrike – Island och Tyskland – Italien.

Är du intresserad av att betta på en match men är osäker på utgången? Betta då hos Unibet som ger dig pengarna tillbaka om ditt första spel på 200 kronor på en av kvartsfinalerna inte skulle gå in.

För att ta del av erbjudandet så lägger du helt enkelt ett bet på exakt 200 kronor på valfri kvartsfinal, innan matchstart eller live under matchens gång.

Notera att detta erbjudande kan endast utnyttjas en gång och på endast en match. Har du utnyttjat samma erbjudande på Sveriges matcher under gruppspelet så kan du heller inte ta del av detta riskfria spel.

Gå till Unibet för att läsa mer om erbjudandet