bet365

Riskfritt spel på Lugano – Malmö FF

 • 100% upp till 1000 kr
 • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
 • Läs mer om Betfair
 • Stort oddsutbud
 • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
 • Spela mot andra i spelbörsen
Riskfritt spel Lugano - Malmö FF

Torsdagen bjuder på ett högintressant möte när Malmö FF gästar Lugano i Europa League. Och nu kan du betta riskfritt på denna match och få 250 kr tillbaka om ditt spel inte gå in.

Malmö FF har en otroligt viktig bortamatch under torsdagen i Europa League när man gästar schweiziska Lugano. Seger och Malmö FF är i allra högsta grad med i kampen om de två platserna till slutspelet.

Det kommer dock inte att bli enkelt för Malmö. När lagen möttes tidigare så vann Malmö med knappa 2-1 på hemmaplan. Men en bortamatch vet vi ju är något helt annat.

Kikar vi dock på oddsen så är Malmö FF knappa favoriter trots bortaplan till ett mycket trevligt odds. Men vågar man spela på en Malmö-seger?

Betta riskfritt på Lugano – Malmö FF

Passande nog har spelbolaget Betfair plockat fram ett riskfritt spel på denna match. Betta på valfritt odds på matchen och du får 250 kr tillbaka som riktiga pengar tillbaka om ditt spel inte skulle gå in. Går spelet in så behåller du pengarna som vanligt. Detta är ett erbjudande som endast nya kunder hos Betfair kan ta del av. Och då måste du skapa ett nytt konto och ange koden SWE250.

Läs mer nedan om hur du går tillväga.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så får du ett riskfritt spel på Lugano – Malmö FF

 1. Skapa ett konto

  Skapa ett konto hos betfair med länken ovan och ange korden SWE250.

 2. Gör en insättning

  Sätt in pengar på ditt konto, notera att du behöver ha minst 250 kronor på ditt konto.

 3. Betta för 250 kronor i spelbörsen

  Lägg ditt första spel i spelbörsen för exakt 250 kronor.

 4. Pengar tillbaka

  Om spelet inte går in så får du 250 kronor tillbaka på konto som riktiga pengar utan krav på omsättning. Om spelet går in så behåller du vinsten.

Det riskfria spelet hämtar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 november, 2019