bet365

Riskfritt spel på Norrköping – Djurgården för 450 kr

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
  • Läs mer om Betfair
  • Stort oddsutbud
  • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
  • Spela mot andra i spelbörsen
Norrköping - Djurgården riskfritt spel

På lördag kan Djurgården säkra titeln i Allsvenskan och betfair ger alla kunder en möjlighet att betta på matchen mot Norrköping och få 450 kronor tillbaka om spelet inte går in.

Här kan du läsa mer hos betfair

Djurgården kan på lördag säkra SM-guldet och den Allsvenska titeln på lördag. De möter IFK Norrköping på bortaplan och en pinne räcker för att blir årets mästare. En match man absolut inte vill missa!

Betfair ger dig möjligheten att betta på detta möte och få hela 450 kronor tillbaka om ditt spel inte går in, helt utan krav på omsättning. Ett gratisspel som gäller endast nya kunder och endast i deras unika spelbörs.

Har du ännu inte testat betfairs spelbörs så kan detta vara tillfället du väntat. Följ nedanstående steg för hur du får ditt gratisspel.

Här kan du läsa mer hos betfair

Så tar du del av det riskfria spelet

Här kan du läsa mer hos betfair

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 oktober, 2019