IFK Norrköping – Djurgården 7/10, odds, speltips, stream

IFK Norrköping
vs
Djurgården
1 – 1 2018-10-07 18:30 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Norrköping – Djurgården
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-07 17:23:57. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Norrköping tappade poäng senast men behåller andraplatsen bakom AIK. Vägen upp till de gulsvarta är lång och ska man ha någon chans att hinna ikapp så krävs det vinst mot Djurgården. DIF är utan seger i de två senaste omgångarna, och vi tror inte att de lyckas på bortaplan här. Speltips är en 1:a, vilken ger 1,90 gånger pengarna hos Unibet.

Kryss mot Sirius

Norrköping är tvåa i den allsvenska tabellen. De är två pinnar före Hammarby men har åtta jobbiga poäng upp till AIK som leder. Om Norrköping ska ha någon chans att komma ikapp så krävs det vinst mot Djurgården på söndagen. I den senaste omgången gick det inte som de ville riktigt. AIK vann sin match, samtidigt som Norrköping bara fick med sig ett kryss på bortaplan mot Sirius, som slåss för att undvika nedflyttning. Det ville sig inte riktigt spelmässigt. Trots tre raka vinster, bland annat mot Malmö FF och just AIK, så blev det ingen trepoängare. David Moberg Karlsson satte sitt åttonde mål för säsongen när har gav Peking ledningen med 0-1 just innan paus. Ledningen höll sig dock inte längre än tre minuter när den nya halvleken var igång, utan Sirius utjämnade. Matchen slutade 1-1 och det sätter press på Norrköping. Det som talar för Norrköping är att det ser ytterst gynnsamt ut på skadefronten. Alla spelare är tillgängliga för spel, och det kan behövas med en tuff avslutning på säsongen. Vi tror att de ordnar tre pinnar.

Mittens rike

Djurgården har tappat mark. På de senaste nio matcherna har de bara lyckats vinna två gånger, och de har halkat nedåt i tabellen. Efter en seger mot Trelleborg och ett kryss mot GIF Sundsvall så blev det återigen noll poäng i förra omgången. Då var det Östersund som kom på besök och gästerna gjorde ett mål i varje halvlek, samtidigt som Djurgården inte lyckades göra något. DIF har med sina 36 poäng långt upp till platserna som innebär ett försök att spela sig ut i Europa, samtidigt som de har gott om utrymme nedåt för att inte bli indragna i någon bottenstrid. De ligger i mittens rike, så att säga. I takt med att antalet omgångar som återstår minskar så känns det också som att Djurgårdens incitament för att faktiskt slita till sista blodsdroppen minskar. Johan Andersson, Kevin Walker, Eddahri och Kadewere är sjuka eller skadade, och med tanke på tabelläget så tror vi inte att tränare Melkemichel kommer att stressa ut någon av dem i spel. Efter Kadewere (8 mål) har Mrabti varit bästa målskytt med 6 stycken, efter att hans målskytte lossnat nu på slutet. Fyra mål på de fyra senaste innan förlusten senast.

Speltips - Norrköping släpper inte AIK

Som sagt, Norrköping har en bit upp till AIK, men tro inte att de släpper taget när chansen fortfarande finns. Djurgården är i ett annat läge, där de inte har några större möjligheter att göra något jättehopp uppåt, samtidigt som de inte kommer att bli inblandade i bottenstriden. Vårt speltips är en 1:a, och den ger oss 1,90 gånger pengarna hos Unibet.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-04 20:52:38

Matchen är tippad av

IFK Norrköping - Djurgården odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan IFK Norrköping och Djurgården så var IFK Norrköping oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget ScandiBet gav då det högsta oddset till 2.00 gånger pengarna på IFK Norrköping som vinnare.

Oavgjort i det senaste mötet mellan IFK Norrköping - Djurgården

IFK Norrköping och Djurgården kryssade till slut i mötet med slutresultatet 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan