Riskfritt spel på Premier League hos Betsafe

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Som bekant startar Premier League i morgon och Betsafe ger dig ett riskfritt spel, värde 100 kronor, om du spelar på den inledande omgången av ligan, en perfekt bonus om du tror att något utav storlagen kommer att darra inledningsvis.

Den första omgången av ligan brukar alltid vara extra nervig. Därmed finns chans till skrällar inledningsvis. Passa då på att nyttja Betsafe:s  erbjudande där de betalar tillbaka 100 kronor om du skulle förlora på ditt spel.

För att ta del av erbjudandet hos spelbolaget så skapar du helt enkelt ett spel för 100 kronor eller mer på en match från den inledande omgången av Premier League. Det går bra att skapa en kombinationskupong, bara en av spelen är på en av matcherna från den första omgången av Premier League.

Skulle du sedan förlora på ditt spel så kommer Betsafe att betala tillbaka 100 kronor som du får tillbaka tisdagen den 21:a augusti.

Spela på premiären av Premier League hos Betsafe

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 augusti, 2012