Riskfritt spel på US-Open hos Unibet

:unibet-logo:US-Open börjar idag, på riktigt. Spela på din favorit och du får pengarna tillbaka om han eller hon åker ut tidigt i turneringen. Ett riskfritt spel helt enkelt och detta erbjudande gäller fram till idag 16:00, så passa på.

Spela ett vinnarspel på US-Open hos :unibet: och du får pengarna tillbaka om din favorit åker ut redan i den första omgången. Det råder till oklarheter kring vissa spelares form och om de dras med skador. Flera favoriter som Robin Söderling och Novak Djokovic har flaggat för att de eventuellt inte kommer kunna spela turneringen. Men nu är det klart att båda kommer att deltaga, så om du är osäker på att din favorit kommer att åka tidigt så är detta ett perfekt erbjudande för dig.

US-Open börjar idag 16:00 och du har fram till dess på dig att nyttja detta erbjudande.

Läs mer om US-Open med aktuella vinnarodds

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 augusti, 2011