Sista chansen att vinna en Liverpool-resa hos Unibet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Unibet har under mars och april en kampanj där du kan vara med och tävla om totalt fem resor för att se Liverpools sista hemmamatch för säsongen på plats. Nu är det bara en resa kvar att tävla om, så det gäller att passa på.

Av Unibets fem deltävlingar, med en Liverpool-resa i Premier League samt andra priser till ett värde av 2000 kr i potten, återstår det bara en tävling kvar. Så det gäller att passa på och den sista deltävlingen kommer att pågå under totalt två veckor och avslutas den 23:e april.

I tävlingen ska du samla poäng genom att lägga vinnande spel med en minsta insats på 50 kronor och till oddset 2,00 eller högre. Att satsa på högre odds ger dig mer poäng per vunnet spel enligt tabellen nedan. Du har fritt spelrum att betta och samla så många poäng som möjligt varje dag och alla typer av spel räknas; liveodds, kombinationsspel, mobilspel osv.

Så samlar du poäng

Odds på 2,00 – 4,99 ger 1 poäng
Odds på 5,00 – 9,99 ger 2 poäng
Odds på 10,00 – 14,99 ger 3 poäng
Odds på 15,00 eller högre ger 5 poäng

Innan du börjar att betta måste du som alltid anmäla dig till tävlingen hos Unibet.

Priser i tävlingen

1. Resa för två till Liverpool – Newcastle den 11 maj
2-5. 500 kr vardera

Till Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 april, 2014