Spela på Fotbolls-EM hos Paf vinn resa till Dubai

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Vill du spela på någon av fotbollsmatcherna i EM så rekommenderar vi dig att passa på att göra det hos spelbolaget Paf. Då kan du nämligen vara med och delta i utlottningen av en resa till Dubai.

Så här gör du för att delta i tävlingen

För att vara med i utlottningen av en resa till Dubai ska du först anmäla dig till tävlingen på Pafs hemsida och sedan satsa på en match i Fotbolls-EM hos spelbolaget. Insatsen får inte vara lägre än 5 euro.

Paf kommer lotta ut en Dubai-resa dagligen från det att Fotbolls-EM startar ända till finaldagen. Så du kan alltså när som helst mellan den 8 juni och den 1 juli vara med och spela.

Kom ihåg att ditt deltagande endast gäller de dagar du är med och satsar på matcherna.

Vinsten
Blir du en av de lyckliga vinnarna så får du en resa för två i november till Dubai. Väl i Dubai blir det ett ökenäventyr och möjlighet att få se formel-1 loppet i Abu Dhabi. Under vistelsen bor du och din resekamrat bekvämt på fyrstjärnigt hotell.

Gå till Paf för att vara med och tävla >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 juni, 2012