Spela hos Unibet och få en månad av Viaplay Sport

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Unibet har tagit fram ett mycket intressant erbjudande tillsammans med Viaplay. Det gäller helt enkelt att betta för 400 kronor på vinnaren av Premier League hos Unibet och du får en månad av sportpaketet helt kostnadsfritt hos Viaplay värt 399 kronor, vilket innebär att du kan följa bland annat Premier League.

Viaplay har ett stort utbud av sporter och ligor som de sänder livestream på nätet förutom Premier League som bland annat Champions League, La Liga, Serie A, NFL, Formel1 mm och i abonnemanget ingår även serier helt gratis. Nu kan du ta del av allt detta om du bettar för 400 kronor på vilket lag som vinner Premier League hos Unibet samtidigt som har möjlighet att tjäna en hacka.

Så går du tillväga:

1. Anmäl dig till erbjudandet
2. Lägg ett singelspel på 400 kronor på vilket lag som vinner Premier League
3. Hämta din Viaplay Sport-voucher i din mail

Du har möjlighet att ta del av erbjudandet till och med den 3 oktober.

Gå till Unibet för att ta del av erbjudandet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 augusti, 2016