Spela hos Unibet och vinn EL eller CL-resa

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Vill du också se Champions League-finalen på plats i Wembley Stadium i London den 25:e maj nästa år? Då gäller det att ta fram din lyckobringare och modet att sätta det högsta oddset under säsongen hos Unibet.

Fram till och med den 1:a maj gäller det att sätta så högt odds som möjligt för att vara med och ta del av priserna i Unibets tävling. Dels för att spelbolaget kommer att dela ut totalt 3500 kronor till de som har satt det högsta oddset på Champions League eller Europa League efter varje omgång. Men även för att du är med och tävlar om resor till Champions League- och Europa League-finalerna samt om hela 31 000 kronor som finns i potten.

Som sagt gäller det att sätta det högsta oddset under peioden och då är det endast spela på Champions League eller Europa League som gäller. Men det är inte alla spel som räknas. Den minsta insatsen är 50 kronor per spel till oddset 2,00 eller högre. Och det är endast matchspel som räknas, inga säsongsspel med andra ord.

För att vara med i tävlingen så glöm inte bort att anmäla ditt intresse på Unibets webbplats. Så anger du ditt spelkonto i ett formulär. Har du inget spelkonto sedan tidigare så missa inte att du får upp till 1200 kronor bonus på din första insättning hos spelbolaget.

Skapa ett konto hos Unibet och hämta din bonus >

Redan i morgon är det en  ny omgång av Champions League och häng med redan nu och betta så kanske du blir en lycklig vinnare av de fina priserna i potten.

Gå till Unibet för att hitta de senaste oddsen på Europa League och Champions League

Priserna i tävlingen

Priserna efter varje omgång

1. 2000 kr
2. 1000 kr
3. 500 kr

Priserna i totaltävlingen

1. Resa för två till Champions League-finalen den 25 maj på Wembley
2. Resa för två till Europa League-finalen den 15 maj på Amsterdam Arena
3. 7500 kr
4. 6000 kr
5. 5000 kr
6. 4000 kr
7. 3000 kr
8. 2500 kr
9. 2000 kr
10. 1000 kr

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 oktober, 2012