Spela på Chelsea – Manchester United och vinn en iPad 3

Söndagens stormatch hittar vi i Premier League mellan storlagen Chelsea och Manchester United. Spela på matchen hos Unibet och du kan vinna en iPad 3, som spelbolaget lottar ut om det blir mer än 2,5 mål i matchen.

För att vara med och tävla om veckans iPad gäller det helt enkelt att lägga ett spel hos Unibet på mötet mellan Chelsea och Manchester United för minst 50 kronor. Skulle det sedan bli över 2,5 mål i matchen är det med i utlottningen av en iPad 3. Innan du lägger ditt spel på matchen så glöm inte att anmäla dig till tävlingen på deras webbplats.

Att notera är att senast agen möttes på Stamford Bridge i London så slutade mötet 3-3 och de fyra senaste mötena lagen emellan har slutat med tre gjorda mål eller fler. Dessutom har båda lagen inlett Premier League målrikt. Chelsea har gjort 19 mål och släppt in 6 mål på de åtta inledande matcherna i Premier League vilket ger 3,125 mål per match. United har gjort 21 och släppt in 11 vilket ger 4 mål per match.

Med andra ord finns det goda chanser att denna match slutar med över 2,5 mål och att du kan bli vinnare av den iPad 3.

Gå till Unibet för att tävla

17:00 Chelsea – Manchester United

Matchstart är klockan 17:00 på söndagen och tittar man på oddsen så är det hemmalaget Chelsea som är favorit i mötet även om spelbolaget ger höga 2,35 gånger pengarna vid en hemmaseger.

1-X-2
2,35 – 3,25 – 3,10

Över/under 2,5 mål
Över: 1,68
Under: 2,10

Oddsen hittar du hos Unibet