Spela på El Clasico och få pengar tillbaka vid förlust

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Unibet har ett trevligt erbjudande på söndagens El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid i La Liga. Spela på utvalda marknader och du får pengar tillbaka om ditt spel inte skulle gå in och om det heta mötet skulle bjuda på en straff.

El Clasico-matcherna mellan Barcelona och Real Madrid brukar alltid bjuda på underhållning med mycket känslor involverat och med tuffa dueller som följd. I de sju senaste mötena har det blivit hela fem straffar, vilket gör att oddsen är på din sida att även söndagens möte kommer att bjuda på en straff.

Bettar du på korrekt resultat, halvtid/fulltid eller första/sista målskytt hos Unibet, och ditt spel inte skulle gå in, får du upp till 400 kronor tillbaka om det sjulle bli en straff i söndagens El Clasico!

Pengarna som betalas tillbaka kommer att finnas på ditt konto inom 48 timmar och som du kan ta ut direkt utan något omsättningskrav!

Notera att detta erbjudande gäller endast spel pre-match och inte för spel som överstiger 400 kronor.

Efter att du har bettat kan du även följa matchen livestream hos Unibet, helt utan kosntad.

Gå till Unibet för att ta del av erbjudandet

 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 mars, 2015