Spela på Fotbolls-EM och vinn CL-resa

Nordicbet firar Fotbolls-EM genom att bjuda på ett trevligt erbjudande. Det innebär att du helt enkelt ska sätta det högst vinnande oddset på ett spel som avslutas mellan den 8:e juni och 1:e juli.

Två vinnare i denna tävling kommer att få åka och se en högklassig fotbollsmatch i Champions League live! Men det är inte bara en resa i potten hos Nordicbet utan övriga topp tio i tävlingen kommer även de att bli rikligt belönade.

Så varför inte börja planera redan nu hur din kupong ska se ut? Spelet kan du lägga redan idag det viktiga är att spelen måste avgöras senast den 1:a juli. Men vill du vänta är det ingen fara. Spel under mästerskapet går också bra. Det innebär att även livebettingspel ingår också i tävlingen, inte bara spel innan start, så att du kan känna av själv när Fotbolls-EM väl är igång. Minsta insatsen är 20 kronor och det är inte stora pengar för att vinna en så fin och exklusive resa!

Skapa konto hos Nordicbet

Priser i tävlingen är:
1?2:a: Resa och biljetter för två till Champions League i valfri stad av Manchester, London, Madrid, Barcelona eller Milano
3?5:e: 1000 kronor
6?10:e: 500 kronor