Spela på Fotbolls-EM och vinn CL-resa

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Nordicbet firar Fotbolls-EM genom att bjuda på ett trevligt erbjudande. Det innebär att du helt enkelt ska sätta det högst vinnande oddset på ett spel som avslutas mellan den 8:e juni och 1:e juli.

Två vinnare i denna tävling kommer att få åka och se en högklassig fotbollsmatch i Champions League live! Men det är inte bara en resa i potten hos Nordicbet utan övriga topp tio i tävlingen kommer även de att bli rikligt belönade.

Så varför inte börja planera redan nu hur din kupong ska se ut? Spelet kan du lägga redan idag det viktiga är att spelen måste avgöras senast den 1:a juli. Men vill du vänta är det ingen fara. Spel under mästerskapet går också bra. Det innebär att även livebettingspel ingår också i tävlingen, inte bara spel innan start, så att du kan känna av själv när Fotbolls-EM väl är igång. Minsta insatsen är 20 kronor och det är inte stora pengar för att vinna en så fin och exklusive resa!

Skapa konto hos Nordicbet

Priser i tävlingen är:
1?2:a: Resa och biljetter för två till Champions League i valfri stad av Manchester, London, Madrid, Barcelona eller Milano
3?5:e: 1000 kronor
6?10:e: 500 kronor

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juni, 2012