Spela på Franska Öppna och vinn en Wimbledon-resa

Som bekant är Franska Öppna 2012 igång och till med den 10:e juni har du möjlighet att följa en turnering som bjuder på högklassig tennis. Passa då på att spela hos Unibet och du kan vinna en resa till damernas final i Wimbledon samt kontantpriser upp till 2500 euro!

För att vara med och tävla om de fina priserna så samlar du poäng hos Unibet genom att spela på Franska Öppna med din mobil. För varje vinnande spel, med oddset över 1,20, som du lägger få du ett antal poäng beroende om du har spelat ett singelspel, dubbelspel, trippelspel och så vidare. Ju fler matcher du satsar på desto mer poäng får du helt enkelt. Obs denna tävling gäller endast för spel via din mobil hos Unibet.

Resan som du kan vinna är för två personer som får biljetter till finalen i damernas Wimbledon-trunering som spelas den 7:e juli samt att du får resa och boende för två nätter på ett 4:a-stärnigt hotell betalt. Om inte det skulle vara nog så får du även 500 euro i fickpengar.

Förutom resan så kommer även kontantpriser på 2500 euro att betalas ut till de övriga som kommer topp fem.

För att delta i tävlingen anmäler du dig på Unibets webbplats och sen kan du följa hur det går för dig i leaderboarden på Unibets webbplats.

Gå till Unibet för att spela eller skapa ett konto hos spelbolaget

Priser i tävlingen

1. Resepaket för två till damfinalen i Wimbledon + ?500
2. ?1,000
3. ?750
4. ?500
5. ?250

Så samlar du poäng i tävlingen

Singelspel – 1 poäng
Dubbespel – 2 poäng
Trippelspel – 3 poäng,
Fyrling – 4 poäng
Femling – 5 poäng
Sexling – 6 poäng
Sjuling – 7 poäng
Åttling – 8 poäng
Nioling – 9 poäng
Tioling – 10 poäng
Elvling – 11 poäng
Tolvling – 12 poäng.