Spela på Franska Öppna och vinn en tennisresa

Franska Öppna tävla om en resa till US Open

Precis som rubriken lyder, betta på Franska Öppna hos Unibet och du kan vinna en tennisresa till US Open. Varken mer eller mindre. Läs mer om hur du går tillväga för att vinna denna exklusiva resa där du får träffa Robin Söderling.

Unibet satsar på Franska Öppna med en kanontävling. Betta på valfritt spel på turneringen hos spelbolaget spelbolaget och du är med i utlottningen av en resa till USA för att se US Open på plats tillsammans med Robin Söderling. Det finns ingen begränsning hur lite eller hur mycket du behöver satsa eller till något lägsta odds. Anmäl dig till kampanjen på kampanjsidan hos Unibet sen är det bara att lägga ett spel och hålla tummarna. Så enkelt är det för dig som vill ha chansen att vinna en tennisresa till USA i höst.

Här kan du anmäla dig hos Unibet

Så gör du för att tävla om resan

  1. Anmäl dig till kampanjen hos Unibet.
  2. Leta upp Franska Öppna i sportsbooken.
  3. Betta på valfritt spel.
  4. Håll tummarna att spelet sitter.
  5. Vinnaren kommer att meddelas dagen efter turneringen är över den 10 juni.

Detta får vinnaren

Vinnaren kommer att få en resa för två till USA den 2-6 september. I priset ingår då biljetter till en kvartsfinal i US Open samt andra kostnader som resor och hotell. Och den första kvällen på plats i USA så kommer du att få äta middag med Robin Söderling, som är Unibets ambassadör.

Här kan du läsa mer om kampanjen på Unibets webbplats