bet365

Spela på Liverpool – Manchester United och vinn en Ipad 3

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På söndagen har vi ett riktigt höjdarmöte i Premier League mellan Liverpool och Manchester United. Och spelar du på helgens stormöte hos Unibet så kan du vara med  i utlottningen av en iPad 3!

Varje helg kommer Unibet att välja ut en stormatch som du kan spela på för att vara med i utlottningen av en iPad 3, som du får förutom din spelvinst. För att vara med i utlottning så måste du anmäla dig till tävlingen hos Unibet genom ett formulär på deras webbplats. Sedan spelar för minst 50 kronor på den utvalda matchen och du är med i utlottningen, oavsett om ditt spel går in eller ej. Dock kommer utlottningen endast att ske om det blir fler än tre mål i den utvalda matchen.

Veckans utvalda möte: Liverpool – Manchester United

Denna helg är det söndagens stormöte i Premier League mellan Liverpool och Manchester United som står på schemat. Än så länge har tre av fem utvalda matcher slutat med fler än 2,5 och bland annat mötet mellan Liverpool och Uniteds rival Manchester City. Matchstart är klockan 14:30 och kommer att sändas på Visat Fotboll och Sport HD.

Jämna odds från spelbolagen

Tittar man på oddsen inför mötet så väntas det bli oerhört jämnt och Unibet ger hemmalaget Liverpool har en knapp fördel till oddset 2,60 gånger pengarna jämfört med 2,65 som ett spel på Manchester United skulle ge. Tror du återigen på ett oavgjort resultat för Liverpool så ger det i nuläget 3,35 gånger pengarna.

Spela hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 september, 2012