Spela på Wimbledon hos Betsson och du får 250 kr

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Denna vecka ger Betsson 250 kronor tillbaka om du spelar på Wimbledon-turneringen som pågår till och med den 8:e juli. Perfekt erbjudande när den fjärde omgången drar igång idag.

För att ta del av detta erbjudande från Betsson så måste du först skapa en kupong med två livespel på Wimbledon eller annat spel på den pågående ATP och WTA-touren för minst 1000 kronor. Kupongen ska då innehålla minst två livespel på två olika tennismatcher.

När du sedan har inkasserat din bonus på 250 kronor, som betalas ut två dagar efter att spelet är avslutas, måste du omsätta bonusen minst 5 gånger till ett odds på 1,5 gånger pengarna.

Så har du tagit sikte på en eller flera matcher i Wimbledon som du verkligen tror på så varför inte ta del av detta ypperliga erbjudande? Vanligt är att oddsen är otroligt låga när storspelare som Novak Djokovic samt Roger Federer möter de spelare som är lägre rankade.

I dag spelas den fjärde omgången i Wimbledon-turneringen vilket innebär att du kan hitta flera intressanta spel som du kan utnyttja till detta erbjudande.

Gå till Betsson för att ta del av erbjudandet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 juli, 2012