Spelerbjudanden på Fotbolls-EM varje dag hos Unibet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Som du säkert redan vet är det bara nio dagar kvar till Fotbolls-EM sparkar igång den 8:e juni. Ladda upp med Unibet som ger dig ett nytt erbjudande varje dag i deras Happy Days-kampanj!

Nedräkningen till Fotbolls-EM är igång hos Unibet som ger dig ett nytt erbjudande varje för olika typer av spel på Fotbolls-EM i Ukraina och Polen som startar den 8:e juni. De dagliga erbjudanderna kommer att vara tillgängliga mellan klockan 10:00 – 22:00 varje dag, så det gäller att vara ute i god tid för att inte erbjudandet ska falla ut.

Alla som i dag satsar på sitt favoritlag som vinnare av Fotbolls-EM får pengarna tillbaka om laget sedan åker ut på straffar. I gårdagens erbjudande så kommer alla som satsat på vem som blir skyttekung i mästerskapet pengarna tillbaka om tysken Mario Gomez vinner skytteligan.

Så det är intressanta och lite udda spelerbjudanden som Unibet ger dig inför mästerskapet.

*Har du inget konto sedan tidigare hos Unibet så får du just nu en bonus på upp till 1200 kronor på din första insättning.

Spela hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 maj, 2012