Superodds på Manchester City – Tottenham

Manchester City - Tottenham oddsboost

888sport boostar oddsen på helgens höjdarmöte i Premier League mellan Manchester City och Tottenham. City är stor favorit på hemmaplan men trots det boostas oddset till 6,00. Ett spel på bortalagen Tottenham boostas till hela 56,00 gånger pengarna.

De två storlagen Manchester City och Tottenham gör upp redan i de andra omgången av Premier League nu på lördag. Två titelasprianter som vann sina premiärmatcher, men redan nu kommer ett eller kanske båda lagen att tappa poäng. City är givetvis stor favorit i denna drabbning. Speciellt på hemmaplan där man endast tappade poäng en gång under förra säsongen.

Rejäla oddsboostar på matchen

Ett bet på City känns väldigt logiskt sett både till hur premiärmatcherna sett ut och tidigare statistik. Hos 888sport får du en rejäl oddsboost på denna drabbning. Spelbolaget ger dig hela 6,00 på att Manchester City förvaltar sitt favoritskap.

Det ska sägas att Tottenham  har värvat smart under sommaren och kanske det kan ge utväxling redan i den andra omgången? Om du tror på det så ger 888sport dig möjligheten att istället spela på Tottenham men till hela 56,00 gånger pengarna.

Här tar du del av oddsboosten

Hur tar du del av denna kampanj?

  1. Klicka på knappen ovan eller under.
  2. Skapa ett konto.
  3. Gör en insättning med 888BO för 100 kr eller mer.
  4. Betta på att Manchester City eller Tottenham vinner för minst 50 kr. (singelspel)
  5. Om spelet går in så kommer vinsten att betalas ut som gratisspel.

Här tar du del av oddsboosten

Notera att 888sport villkor gäller för denna kampanj. Kampanjen endast gäller nya kunder som reggar sig och bettar innan matchen startar. Och för spelare som skapar ett konto genom länkarna/knapparna ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 augusti, 2019