Tävla om en resa och se Chelsea – Liverpool live

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Spela för minst 100 kronor mellan den 19:e och 21:a april hos Unibet och du har chansen att vinna en fotbollsresa och se FA Cup-semifinalen mellan Chelsea och Liverpool live. Alla spel räknas in i utlottning, så passa på.

Den 5:e maj kommer storlagen Chelsea och Liverpool att mötas i en spännande semifinal i FA-cupen. Och om du spelar hos Unibet fram till den 21:a april har du möjlighet att se denna spännande match live tillsamman med Glenn Hysén.

Allt du behöver göra för att kvalificera dig till tävlingen och utlottningen är att lägga ett spel för minst 100 kronor i Unibets spoortsbook eller livebetting. Alla spel räknas in, förlorande och vinnande, oberoende av sport. Perfekt om du är intresserad av kvällens matcher i Europa League och finalen i Elitserieslutspelet där Brynäs kan ta hem guldet på hemmaplan senare idag.

Förutom biljetter till Fotbolls-EM så delar Unibet även ut sju nummer av fotbollsmagasinet Offside, som spelbolaget delar ut till fyra personer.

Gå till Unibet för att vara med och tävla

Detta vinner du

Resa och biljetter för två personer till Liverpool-Chelsea den 8:e maj
2:a – 5:e pris, sju nummer av fotbollsmagasinet Offside.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 april, 2012