Tävla om en resa till Brasilien-VM nästa sommar!

Nu kan du vara med och tävla om en resa för två till Fotbolls-VM i Brasilien nästa sommar hos spelbolaget NordicBet. För att vara med och tävla gäller det att lägga fotbollsspel för minst 500 kronor innan den 19:e november.

För att vara med i utlottningen av en fotbollsresa till VM i Brasilien nästa sommar, hos NordicBet, så måste du först och främst skriva in bonuskoden ?BRASILIEN14?. Efter att koden är registrerad måste du spela på fotboll för minst 500 kronor, innan den 19:e november. Uppfyller du dock kravet innan den 10:e november så är du dessutom med i utlottningen om två biljetter till Sveriges play-offmöte mot Portugal på Friends Arena den 19:e november. Varje kund får en lott i tävlingen.

Skulle det dock bli så att Sverige inte kvalar till VM så kommer NordicBet, istället för VM-resan, att dela ut 1000 kronor till 20 vinnare.

Gå till NordicBet för att vara med och tävla

Så går tävlingen till:

1. Ange bonuskoden BRASILIEN14

2. Spela på fotboll för minst 500 kronor, innan den 19:e november, lägger du ditt spel innan den 10:e november så är du med i en extra utlottning om biljetter till Sverige – Portugal.

3. Vinner Sverige play-offmötet mot Portugal lottar NordicBet ut en resa för två till Fotbolls-VM nästa sommar. Om Sverige inte kvalar till VM:et så delar NordicBet istället ut 1000 kronor till 20 olika vinnare.

Har du inget konto hos NordicBet så är det enkelt att skapa ett nytt.