Tävla om en tennisresa under Franska Öppna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Vinn tennisresa under Franska Öppna

Unibet ger dig en möjlighet att tävla om en tennisresa tillsammans med Robin Söderling. För att vara med i utlottningen av resan så gäller det att spela på Franska Öppna och ju mer du spelar ju mer ökar dina chanser att vinna utlottningen.

I potten i denna tävling ligger två tennisresor samt freebets värda 500 kronor. För att vara med och tävla så gäller det att spela på Franska Öppna. Du får sedan en lott för varje 100 kr du bettar pre-match eller live till oddset 1,40 eller högre. Unibet kommer att sedan att lotta ut alla priserna bland de som samlat lotter.

Gå till Unibet för att vara med och tävla

Så tar du del av kampanjen:
1. Först och främst ska du anmäla dig till tävlingen.
2. Leta upp spel, pre-match eller live, på Franska Öppna till oddset 1,40 eller högre.
3. Sen gäller det att betta för 100 kr eller mer på turneringen. För varje hundring du lägger så får du en lott i dragningen. Som mest kan du få 100 lotter.
4. Håll sedan tummarna att du blir lyckligt lottad i dragningen den 12 juni

Priserna i tävlingen

1-2 plats: Resa för att se US Open tillsammans med Robin Söderling mellan 30 augusti och 3 september. Resa, hotell och biljetter för två personer ingår.

3-10 plats: Freebets värda 500 kr styck

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 maj, 2018