Vinn en resa till Ishockey-VM hos Svenska Spel

:svenskaspel-logo:Spela på Oddset Powerplay hos Svenska Spel och du kan vinna en resa till Ishockey-VM men framförallt har du möjligheten att träffa Peter Forsberg och se NHL-hockey på plats.

Oddset Powerplay liknar stryktipset i mångt och mycket. Skillnaden är att det är endast spel på ishockey, Elitserien och Hockeyallsvenskan, som gäller samt att det är endast 8 spel som du ska avgöra, istället för stryktipsets 13. I varje omgågn spelar du med ett spelsystem med 32-rader och 5 halvgarderingar.

Under 12 omgångar gäller det att tippa så bra som möjligt där endast dina fem bästa omgångar räknas in. Tävlingen pågår mellan den 16:e november och den 10:e december med många fina priser i potten.

Priser i Svenska Spels Oddset Powerplay-mästaren

Bland annat så vinner topp tre en weekend resa, med boende, i New York. Där du får se NHL-hockey på plats samt att du får träffa ishockeylegenden Peter Forsberg.

Om inte det skulle vara nog så får de som hamnar på plats 4-10 kvartsfinalbiljett till hockey-VM i Stockholm, nästa år, med resa och boende betalt.

Var med i ishockeyfesten du med och spela på Oddset Powerplay hos :SvenskaSpel:.

Plats 1-3
NHL-helg i New York med Peter Forsberg. Inklusive resa, boende och biljetter till två NHL-matcher. (Mars 2012)

Plats 4-10
Hockey-VM i Stockholm 2012. Resa, hotell och kvartsfinalbiljett för en person.

Plats 11-50
Snygg munktröja