Vinn en resa till Ishockey-VM hos Svenska Spel

:svenskaspel-logo:Spela på Oddset Powerplay hos Svenska Spel och du kan vinna en resa till Ishockey-VM men framförallt har du möjligheten att träffa Peter Forsberg och se NHL-hockey på plats.

Oddset Powerplay liknar stryktipset i mångt och mycket. Skillnaden är att det är endast spel på ishockey, Elitserien och Hockeyallsvenskan, som gäller samt att det är endast 8 spel som du ska avgöra, istället för stryktipsets 13. I varje omgågn spelar du med ett spelsystem med 32-rader och 5 halvgarderingar.

Under 12 omgångar gäller det att tippa så bra som möjligt där endast dina fem bästa omgångar räknas in. Tävlingen pågår mellan den 16:e november och den 10:e december med många fina priser i potten.

Priser i Svenska Spels Oddset Powerplay-mästaren

Bland annat så vinner topp tre en weekend resa, med boende, i New York. Där du får se NHL-hockey på plats samt att du får träffa ishockeylegenden Peter Forsberg.

Om inte det skulle vara nog så får de som hamnar på plats 4-10 kvartsfinalbiljett till hockey-VM i Stockholm, nästa år, med resa och boende betalt.

Var med i ishockeyfesten du med och spela på Oddset Powerplay hos :SvenskaSpel:.

Plats 1-3
NHL-helg i New York med Peter Forsberg. Inklusive resa, boende och biljetter till två NHL-matcher. (Mars 2012)

Plats 4-10
Hockey-VM i Stockholm 2012. Resa, hotell och kvartsfinalbiljett för en person.

Plats 11-50
Snygg munktröja

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 november, 2011