Vinn 500 kr i kontanter varje vecka hos Unibet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Unibet ger dig möjligheten att varje vecka vinna 500 kr. Det gäller helt enkelt att spela på Elitserien eller HockeyAllsvenskan för att vara med i veckan utlottningen där totalt 2000 kronor lottas ut.

För att vara med i denna kampanj måste du först anmäla dig på Unibets webbplats och kampanjsida. För att sedan vara med i veckans utlottning om totalt 2000 kronor, som fyra spelare får dela på, gäller det att lägga ett spel live eller innan matchstart på Elitserien eller HockeyAllsvenskan med en insats på 50 kronor eller mer. När du har lagt ditt spel får du sedan en lott i veckan dragning, oavsett om ditt spela går in eller inte.

Skulle du sedan vinna 500 kronor kommer dessa att föras över till ditt konto. Pengarna kommer du sedan kunna ta ut utan något insättningskrav. Det innebär att du kan ta ut pengarna för att exempelvis köpa en biljett för att se ditt favoritlag spela eller vad du känner för.

Ett kampanj som känns extra spännande att delta i just nu med tanke på den spännande upplösningen i dessa två serier, där varje poäng är extra viktig oavsett om det rör sig om placering i slutspelet, kvalserien eller rädda kontraktet.

Gå till Unibet för att vara med och tävla i veckans utlottning

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 februari, 2013