Vinn biljetter till ATP-slutspelet hos Unibet

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Under gårdagen så drog den prestigefulla tennisturneringen Wimbledon igång. Spela på turneringen hos Unibet och du är med och tävlar om en pott bestående av $5000 samt en resa för två till finalen i ATP-slutspelet i London.

För att vara med och tävla om de fina priserna i potten gäller det att spela på Wimbledon, eller annan tennis, och samla poäng hos Unibet. Och de elva som har placerats sig höst upp i leaderboarden när tävlingen avslutas den 7:e juni kommer att få vara med och dela på prispotten.

Så gör du

Innan du lägger dina första spel, och börjar med poängsamladet, måste du först anmäla dig till tävlingen på Unibets webbplats. När du väl är anmäld till tävlingen så är det bara att sätta igång och samla poäng.

Poäng får du för varje vinnande tennisspel du lägger mellan den 24:e juni till och med den 7:e juli. Det enda kravet är att spelen du lägger måste ha ett odds på 1,20 gånger pengarna eller högre.

Så räknas poängen fram:

Insats (omvandlat till euro) x Antal spel på kupongen x Det totala oddset på kupongen (över 1,20)

Priser i tävlingen

1. Resepaket* till finalen i ATP-slutspelet i London + ?2000
2. ?1000
3-4. ?500 vardera
5-6. ?250 vardera
7-11. ?100 vardera

*Resepaketet inkluderar hotell, flyg samt biljetter till ATP-finalen, för två personer.

Gå till Unibet för att vara med och tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 juni, 2013