Vinn en resa till Fotbolls-EM hos Unibet

:unibet-logo:Spela på Afrikanska Mästerskapen hos Unibet och du har chansen att vinna en paketresa för två till Fotbolls-EM i Polen och Ukraina.

Det är fina priser som delas ut under Afrikanska Mästerskapen 2012 till dig som spelar hos :Unibet:. Varje dag som matcher i Afrikanska Mästerskapen spelas så delar spelbolaget ut ?200 i spelbonus. För att ta del av den dagliga bonusen så gäller det att sätta det högsta oddset på en eller flera matcher i Afrikanska Mästerskapen. En turnering som garanterat kommer att bjuda på en del skrällar, det vet vi sen tidigare då både Egypten och Kamerun inte kvalade till mästerskapet.

Så tävlar du om resan

Hur som helst så gäller det att spela på matcherna i mästerskapet för att ta del av priserna. Och den som sätter det högsta oddset under hela turneringen, till och med den 12:e februari, vinner en resa för två till Fotbolls-EM 2012 och får se turneringen på plats i Polen och Ukraina. Dessutom får tvåan och trean en bonus på ?500 respektive ?250.

Glöm inte att anmäla dig till tävlingen

För att delta i turneringen så kan du snabbt och enkelt registrera ett konto hos :unibet:, helt gratis. Missa inte då Unibets förmånliga insättningsbonus på 120% på upp till 1200 kronor. Oavsett om du har ett konto sen tidigare hos :unibet: eller registrerar ett nytt, så måste du anmäla dig på deras webbplats för att delta i tävlingen.

Priser i tävlingen

Vinnaren: Paketresa för två till Fotbolls-EM 2012
Tvåan: ?500 bonus
Trean: ?250 bonus
Dagliga vinnare: ?200 bonus var (för varje dag det spelas matcher i turneringen)