Vinn lyxig Premier League-resa hos Unibet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Vill du se en stormatch i Premier League mellan Liverpool – Manchester United live? Var då med och tävla hos Unibet och vinn en fotbollsresa för att se detta högklassiga möte.

För att vara med och tävla om denna lyxiga fotbollsresa till England, och se ett högklassig Premier League-möte mellan giganterna Liverpool och Manchester United, gäller det helt enkelt att spela på Premier League fram till den 2:a september hos Unibet.

Vinner gör den som sätter flest kombinationsspel på Premier League-matcherna som spelas till och med den 2:a september. Ett svårare spel ger dig flera poäng. En dubbel ger dig två poäng, trippel 3 poäng och så vidare. Missa dock inte att anmäla dig till resan innan du lägger dina spel. Endast vinnande spel räknas med minsta insats 50 kronor.

Gå till Unibet för att tävla

Resan gäller för två personer och matchen mellan Liverpool och Manchester United spelas den 23:e september. Och på resan får ni sällskap av Glenn Hysén och den norske United-legendaren Ronny Johnsen.

Det är inte bara vinnaren som får fina priser. Även 2-5 få fina priserna betalas ut enligt följande: enligt följande:

1. Resa för två till Liverpool-Manchester United den 23 september, flyg, boende och matchbiljetter ingår.
2. 1000 kr
3. 500 kr
4 – 5. Sju nummer av fotbollsmagasinet Offside

Gå till Unibet för att tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 augusti, 2012