Vinn resa till Dortmund – Bayern München!

Tävla om en fotbollsdrömresa för två till Dortmund - Bayern München!

Spela på Premier League, Serie A och Bundesliga hos Paf – för din chans att vinna en fotbollsresa till Düsseldorf! Mellan den 8-12 november kommer 15 lyckliga vinnare få ta med sig var sin person till Tyskland, för att se Dortmund och Bayern München drabba samman i Bundesliga. Kanske kommer du vara en av dem?

Den enorma gula väggen på Signal Iduna Park är känd för att ge en otrolig atmosfär till matcherna – och nu har du chans att få uppleva den live! Tre lyckliga spelare kommer få åka med Club Paf till Tyskland i november för att se två Bundesliga-giganter spela mot varandra, nämligen Düsseldorf och Bundesliga.

Kampanjen är indelad i tre olika perioder: Premier League 6-11 augusti, Serie A 12-18 augusti och Bundesliga 19-24 augusti. Fem lyckliga vinnare från varje period kommer dras, och de kommer få åka med på drömresan. För att vara med i utlottningarna behöver du anmäla dig till varje liga och sedan placera vinnarspel i kategorin ”Vinnarspel” för minst 100 kronor på den liga som är aktuell. Det här är vad du har chans att vinna:

  • Flygresa t/r Arlanda–Düsseldorf.
  • Fyra härliga nätter på fyrstjärniga Hilton Düsseldorf i hjärtat av Düsseldorf.
  • Biljetter till Bundesliga-sammandrabbningen mellan Dortmund och Bayern München
  • Bonuspengar på Paf.com
  • En Club Paf goodiebag fylld med härliga överraskningar.

Tävla om drömresan hos Paf