Vinn resa till El Classico med Betsson

Trött på att bara läsa om vad som händer med Zlatan Ibrahimovic? Det är bättre att se honom på plats. Skall man dessutom se honom på plats är det lika bra att göra det när årets fotbollsmatch spelas. El Classico, matchen mellan Barcelona och Real Madrid har aldrig varit hetare efter de stora namnen som anlänt. Vinn resan med Betsson!

Du kommer få uppleva fotbollsvärldens absolut mest omtalade matcher mellan Barcelona och Real Madrid den 29 november. Dessutom får du göra det med tre vänner! Matchen spelas på Camp Nou vilket bara det kan anses som en uppelevelse utöver det vanliga.

Drömresan är värd över 50 000 kronor och :Betsson: står för hela kalaset. När du tävlar om matchbiljetterna kommer du dessutom få 25 kronor att spela för hos Betsson Odds.

Det enda du behöver göra för att deltaga i tävlingen är att besvara frågan som finns på :Betsson: och fylla i ditt namn och e-post samt att sedan följa instruktioner. Du kan där få än mer poäng att vinna tävlingen genom att tipsa dina vänner. Vinner istället någon av de vänner du tipsat kommer du få 1000 kronor insatta på ditt Betsson-konto! Det kan inte bli mycket enklare.

Lycka till!