Afrikanska Mästerskapen: Angola och Sudan illa ute

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Ikväll ska grupp b avgöras i Afrikanska Mästerskapen. Två spännande matcher ska spelas där Sudan måste vinna och Angola ta poäng i sina matcher för att avancera till slutspelet. Vi ger dig de senaste oddsen för kvällens möten.

Om du spelar hos :unibet: på matcherna i Afrikanska Mästerskapen så har du chansen att vinna biljetter och resa till Fotbolls-EM i Polen och Ukraina. Läs mer om hur du kan vinna.

19:00 Elfenbenskusten – Angola

Stjärnspäckade Elfenbenskusten är redan nu klara för slutspelet i Afrikanska Mästerskapen 2012. De möter nu ett Angola som måste ta minst ett poäng för att säkra avancemang. Om Angola misslyckas med att ta poäng mot Elfenbenskusten så finns det en risk att Sudan kan gå om Angola i gruppen. Sudan har endast tagit ett poäng hittills i turneringen och just mot Angola. Men om Sudan vinner mot gruppens jumbo Burkina Faso, så är det målskillnad som får avgöra om Sudan eller Angola går vidare till slutspelet.

Det ser dystert ut för Angola som är nederlagstippat mot Elfenbenskusten. :nordicbet: ger låga 1,72 gånger pengarna för en vinst till Elfenbenskusten och :betathome: hela 6,45 om Angola vinner kvällens match.

19:00 Sudan – Burkina Faso

Sudan kan, som sagt, säkra ett avancemang om de vinner mot Burkina Faso med minst 2 mål samtidigt som Angola förlorar mot Elfenbenskusten. Därmed är Sudan helt beroende av att Elfenbenskusten vinner mot Angola. Hur som helst så väntas en jämn match mellan Sudan och Burkina Faso. Ett Burkina Faso som inte har tagit ett poäng i gruppspelet trots flera jämna matcher.

Det högsta oddsen för en vinst till Sudan hittar du hos :titanbet: till 2,68 gånger pengarna. För en vinst till Burkina Faso ger både :nordicbet: och :titanbet: det högsta oddset till 2,67 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 januari, 2012