AIK – Napoli

I kväll kommer AIK att ta emot Napoli i den sista matchen på Råsunda. Skulle AIK vinna går de om Napoli och blir ny grupptvåa, dock så talar oddsen från spelbolagen emot dem.

Matchstart: 21:05
TV: Tv4 Sport

I den föregående omgången i Europa League så överraskade AIK PSV Eindhoven på just Råsunda när de vann mot det holländska storlaget med 1-0. Frågan är om de kan upprepa även denna bedrift mot Napoli i kväll? Det som är säkert är att AIK kommer att kämpa till sista droppen för att göra detta till en minnesvärd kväll. Råsunda har varit hemmaborg sedan invigningen 1937 och det kommer att vara en känslosam afton för många AIK-spelare och fans.

När Napoli och AIK möttes i gruppen tidigare under hösten så vann italienarna med komfortabla 4-0. Då hade de också en startelva som saknade de stora spelarna som exempelvis Edison Cavani med flera.

Om AIK vinner blir de som sagt ny grupptvåa men skulle de förlora så är Europa League-resan slut för denna gång. Vid ett oavgjort resultat så har de fortfarande chans att gå vidare i nästa omgång.

Ett spel på Napoli som vinnare ger 1,70 gånger pengarna hos Nordicbet men tror du att AIK kan kämpa sig till en seger i sista matchen på Råsunda så ger det höga 4,85 gånger pengarna.