Allsvenskan: Spelschemat är släppt – så säger oddsen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Oddsen på Allsvenskan 2023

Spelschemat för Allsvenskan är nu släppt och vi har kollat in de senaste vinnaroddsen som föga förvånande ger Malmö FF ett stort favoritskap.

Spelschemat för premiären

Redan nu är det klart hur den kommande säsongen av Allsvenskan kommer att spelas. Avspark för den nya säsongen är den 3 april och den sista omgången är planerad till den 6 november, om inte pandemin rör till det som i många andra ligor just nu.

3/4 19:00 Häcken – AIK
3/4 19:00 Djurgården – Degerfors
3/4 19:00 Hammarby – Helsingborg
3/4 19:00 Elfsborg – Mjällby
3/4 19:00 IFK Göteborg – IFK Värnamo
3/4 19:00 Norrköping – Varberg
3/4 19:00 Sirius – Sundsvall
3/4 19:00 Kalmar FF – Malmö FF

Se hela spelschemat här >

Vi ger dig också spelschemat för både Superettan och Damallsvenskan som även de har släppts nu.

Oddsen på Allsvenskan 2022

De regerande mästarna Malmö FF är den solklara favoriten att vinna även årets upplaga av Allsvenskan och spelas just nu till oddset 1.90 hos Unibet, vilket ger en viktad vinstchans på strax över 42%. Även om MFF har tagit hem de två senaste SM-gulden så brukar de sitta långt inne och i fjol ända in i sista omgången. Dock ska sägas att Malmö har den klart bästa ekonomin och startelvan, men har som vanligt även europaspel att räkna in i ekvationen.

Djurgården är också en given kandidat och hade slagläge förra säsongen med ett fåtal omgångar kvar. Dock spelas Stockholmslaget till 6.50 gånger pengarna hos Unibet att ta revansch.

Djurgården är inte andrahandsfavoriten hos Unibet utan det är ett annat Stockholmslag nämligen AIK men även de till ett relativt högt odds till 5.50 hos Unibet.

Andra outsiders till SM-guldet är IF Elfsborg och Hammarby som båda spelas till 12.00 gånger pengarna.

I botten av Unibets vinnarlistan hittar vi de tre nykomlingarna IFK Värnamo, GIF Sundsvall och Helsingborgs IF. Och ska vi tro spelbolagets oddssättare så kommer det att bli svårt förde tre att klara sig kvar.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 januari, 2022