Allsvenskan: Syrianska favorit i kval-returen

Ängelhoms FF vann den första matchen, på hemmaplan, med 2-1, mot Syrianska i kvalet till Allsvenskajn. Men det kunde har blivit en mycket störra seger än så för hemmalaget. I returen tror spelbolagen att Syrianska tar en enkelt seger.

Matchstart: 17:20 söndagen den 30:e oktober
TV: Tv4 Sport
Livestreaming: :unibet:

Syrianska såg trötta ut när Allsvenskans sista omgångar avgjorde och det blev tre förluster i rad och nu kan vi räkna in ytterligare en förlust mot Ängelholms FF i det första mötet, med 2-1.

Så gick det i första mötet i det Allsvenska kvalet

I returer på hemmaplan tror i alla fall spelbolagen att Syrianska vinner, och det krävs av laget för att inte tappa sin plats i Allsvenskan. I första mötet så hade Ängelholms FF, från Superettan, väldigt många chanser att sätta ytterligare mål, men tror 13 skott på mål blev det bara 2 som gick förbi Syrianskas målvakt.

Syrianska hade dock ett fåtal chanser men lyckades ändå med ett mål. Effektiviteten kommer vara avgörande i returen. Men om Syrianska spelar som de gjorde i det första mötet så är känslan så här inför returen att Ängelholm kan stå emot och i alla fall greja ett kryss, som då skulle innebära att laget, för första gången i historien, får spela i Allsvenskan.

Syrianska favoriter hos spelbolagen

Det är sannolikt att oddsen kommer att ändras en del under helgen men redan nu kan vi se en indikation om att spelbolagen favoriserar Syrianska i returen. Nedan kan du se de bästa oddsen just nu för mötet och dessa kommer att uppdatera kontinuerligt.

Oddsen för kvalet till Allsvenskan mellan Syrianska och Ängelholms FF

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 oktober, 2011