Allsvenskan: Syrianska favorit i kval-returen

Ängelhoms FF vann den första matchen, på hemmaplan, med 2-1, mot Syrianska i kvalet till Allsvenskajn. Men det kunde har blivit en mycket störra seger än så för hemmalaget. I returen tror spelbolagen att Syrianska tar en enkelt seger.

Matchstart: 17:20 söndagen den 30:e oktober
TV: Tv4 Sport
Livestreaming: :unibet:

Syrianska såg trötta ut när Allsvenskans sista omgångar avgjorde och det blev tre förluster i rad och nu kan vi räkna in ytterligare en förlust mot Ängelholms FF i det första mötet, med 2-1.

Så gick det i första mötet i det Allsvenska kvalet

I returer på hemmaplan tror i alla fall spelbolagen att Syrianska vinner, och det krävs av laget för att inte tappa sin plats i Allsvenskan. I första mötet så hade Ängelholms FF, från Superettan, väldigt många chanser att sätta ytterligare mål, men tror 13 skott på mål blev det bara 2 som gick förbi Syrianskas målvakt.

Syrianska hade dock ett fåtal chanser men lyckades ändå med ett mål. Effektiviteten kommer vara avgörande i returen. Men om Syrianska spelar som de gjorde i det första mötet så är känslan så här inför returen att Ängelholm kan stå emot och i alla fall greja ett kryss, som då skulle innebära att laget, för första gången i historien, får spela i Allsvenskan.

Syrianska favoriter hos spelbolagen

Det är sannolikt att oddsen kommer att ändras en del under helgen men redan nu kan vi se en indikation om att spelbolagen favoriserar Syrianska i returen. Nedan kan du se de bästa oddsen just nu för mötet och dessa kommer att uppdatera kontinuerligt.

Oddsen för kvalet till Allsvenskan mellan Syrianska och Ängelholms FF