Australian Open: Oddsen inför semifinalerna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Spänningen fortsätter i Australian Open och under torsdagen är det dags för semifinaler i både herrarnas och damernas turneringar. Med Nadal utslagen ur herrarnas turnering är det Andy Murray och Novak Djokovic som är klara favoriter att nå final och i damernas turnering talar oddsen för att Serena Williams och Maria Sharapova möts i finalen.

Berdych kan ta sig till sin första final i Australian Open

Tomas Berdych stod för en riktig skräll när han slog ut den spanska storstjärnan Rafael Nadal i tre raka set i kvartsfinalen. I morgon är det Andy Murray som står för motståndet för tjecken och även Murray vann sin kvartsfinal i tre raka mot Nick Kyrgios. Kikar vi på oddsen är det dock OS-mästaren Murray som är favorit i semifinalen till oddset 1,68 hos Unibet. Ett spel på att Berdysch når sin första final i Australian Open ger 2,18 gånger pengarna.

Djokovic klar favorit mot titelhållaren Wawrinka

I den andra semifinalen, som drar igång vid midnatt, natten till fredag, är Novak Djokovic stor favorit mot den regerande titelhållaren Stanislas Wawrinka. Båda är i riktig storform och Novak Djokovic har ännu inte förlorat ett set så här långt och Wawrinka har bara tappat ett set i turneringen. När spelarna möttes i fjol vann Wawrinka på skiljeset men i år är Djokovic spelbolagens favorit och Unibet ger låga 1,20 gånger pengarna för en seger till serben. Ett spel på att Wawrinka återigen tar sig till final ger höga 4,60 gånger pengarna.

Sharapova och Williams stora favoriter att mötas i damernas final

Det enda som är säkert i damernas turnering är att det blir en ryska och amerikanska som kommer att mötas i finalen. I den helryska semifinalen är Ekaterina Makarova och Maria Sharapova som möts. Makarova har aldrig tagit sig till en Grand Slam-final tidigare vilket Sharapova har erfarenheter av vid flera tillfällen. Båda har gått igenom turneringen på ett imponerande sätt men trots det är Sharapova stor favorit i nattens semifinal till låga 1,23 gånger pengarna hos Unibet.

I det helamerikanska mötet mellan Serena Williams och Madison Keys är Williams given favorit att gå vidare till låga 1,14 gånger pengarna. Men Keys slog ut Venus Williams i kvarten och frågan är om hon kan stå för samma bedrift, och slå ut ytterligare en Williams, i nattens semifinal, det tror i alla fall inte Unibet som ger höga 5,50 gånger pengarna för en seger.

Se Australian Open-semifinalerna livestream

Unibet kommer att sända alla semifinaler livestream

Oddsen inför semifinalerna i Australian Open

Matchstart 1 2
Herrar
29/1 09:35 Tomas Berdych – Andy Murray 2,18 1,68
30/1 00:00 Novak Djokovic – Stanislas Wawrinka 1,20 4,60
Damer
29/1 03:35 Ekaterina Makarova – Maria Sharapova 4,20 1,23
29/1 04:35 Serena Williams – Madison Keys 1,14 5,50

Oddsen är hämtade från Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 januari, 2015