Australian Open: Oddsen & stream

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Australian Open odds & stream

Australian Open är nu äntligen igång och vi har kikat in favoriterna att vinner turneringen och tipsar dig om hur du kan följa matcherna live stream helt kostnadsfritt!

Inför Australian Open handlade mycket om storstjärnan Novak Djokovic, som till slut avvisades eftersom han inte var vaccinerad och hade inte de rätta tillstånden för att vistas i landet eller delta i turneringen. En avbräck som gör att herrarnas turnering nu är mer spännande än på många år.

Med Djokovic borta ur ekvationen var det istället US Open-vinnaren Daniil Medvedev som var favoriten hos Unibet till oddset 2.40. Strax före före tysken Alexander Zverev, som ännu jagar en Grand Slam-titel, till oddset 3.75. Rafael Nadal har endast vunnit turneringen en gång och hans status inför turneringen är oklar därmed är det inte konstigt att storstjärnan spelades till höga 10.00 gånger pengarna.

I damernas turnering var hemmaspelaren Ashleigh Barty högst upp i vinnarlistan hos Unibet, även om det var till det höga oddset 3.75 (en vinstprocent på endast 18.81). Därefter hittade vi förra årets vinnare Naomi Osaka till oddset 8.50 och därefter Iga Swiatek till oddset 13.00.

Vinnaroddsen kommer sannolikt att ändras efter att den första omgången är spelad och här hittar du de senaste vinnaroddsen på Australian Open.

Se Australian Open live stream

Turneringen är som sagt igång och Unibet kommer att sända utvalda matcher från turneringen live stream. Allt du behöver är ett konto med insatta medel. Sen kan du följa matcherna helt kostnadsfritt.

Till Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 januari, 2022