Champions League: APOEL FC – PSG

PSG är givna favoriter när de i kväll gästar APOEL i Champions League, fortfarande utan skadade Zlatan Ibrahimovic. På hemmaplan har APOEL skakat flera storklubbar tidigare, inte minst den franska klubben Lyon, och det höga hemmaoddset kan vara intressant för den som på ytterligare en skräll mot ett franskt motstånd.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 7,00 – 3,65 – 1,53

Spela på matchen hos William Hill

PSG tog en skön och efterlängtad seger i helgen då man besegrade Lens med 3-1, efter mycket om men i en stökig tillställning. Segern innebar ett trendbrott i Ligue 1 för PSG, då man tidigare kryssat två matcher i rad, och därmed kan PSG gå in i kvällens stentuffa möte, borta mot APOEL, med förnyat självförtroende.

I och med segern mot Barcelona i den förra omgången så toppar nu PSG grupp F och segern betydde också att tränaren Laurent Blanc fick behålla sitt jobb efter att PSG inte inlett säsongen på ett övertygande sätt. Ännu sitter inte Blanc helt säkert och tappar PSG poäng i kväll så kommer troligtvis röster återigen att höjas för att kräva hans avgång, så det är ett pressat läge för tränaren.

Oddset 2,20 om Cavani nätar mot APOEL

En spelare som är kraftigt ifrågasatt är anfallaren Edison Cavani, som drog på sig ett rött kort mot Lens efter protester, som inte lyckas fylla Zlatans skor och göra de målen som förväntas av honom. Tittar vi på oddsen från William Hill är Cavani trots allt den främsta favoriten att näta för PSG mot APOEL till relativt höga 2,20 gånger pengarna. Och det kan in poängteras nog hur mycket det skulle betyda för Cavani om han gör mål i kväll och blir den avgörande faktorn i denna match.

Låga odds på en PSG-seger

APOEL är precis som förväntat gruppen jumbo men den cypriotiska klubben har gjort det bra så här långt och förlorade mot Barcelona med ”bara” 0-1 och lyckades kryssa mot den holländska storklubben Ajax 1-1.

Hemma är APOEL oerhört starka och PSG måste vara förberedda på att det blir en kämpig match och att ett hårt jobb kommer att krävas om det ska bli tre poäng i kväll. En seger förväntas trots allt och William Hill ger det låga oddset 1,53 gånger pengarna om gästande PSG tar hem ytterligare tre poäng samt hela 7,00 gånger pengarna om APOEL skulle skrälla sig till en seger.