Champions League: Bayer Leverkusen – Manchester United

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Manchester United har en tuff uppgift när de gästar Bayern Leverkusen i kvällens Champions League-omgång. United toppar visserligen grupp A men en förlust i kväll kan bli ödesdigert inför den sista omgången.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 2,25 – 3,30 – 3,30 (betway)

Det är ett mycket jämnt tabelläge i grupp A i Champions League. United toppar med åtta poäng framför kvällens motståndare Bayer Leverkusen med sju poäng och på tredje plats har vi det ukrainska storlaget Shakhtar Donetsk på fem poäng. Förlorar United kvällens match mot Leverkusen samtidigt som Shakhtar vinner hemma mot Real Sociedad, som de borde, blir det en helt avgörande möte mellan United och Shakhtar i den sista omgången. Något som United givetvis vill undvika.

Skador oroar i United

Premier League ligger United på en sjätte plats och är hela sju poäng efter Arsenal, som toppar tabellen. United är dock obesegrade i de tio senaste matcherna men det som oroar inför kvällens Champions League-möte mot Leverkusen är skadorna på bland annat Robin Van Persie, Michael Carrick, Phil Jones samt att mittfältaren Marouane Fellaini är avstängd efter ett rött kort i den föregående mötet mot Real Sociedad.

Bayer Leverkusen bara fyra poäng efter Bayern München i Bundesliga

Bayer Leverkusen ligger för närvarande på en andra plats i Bundesliga och är bara fyra poäng efter serieledande, och CL-mästarna, Bayern München. Man går in i dagens möte mot United med en seger i ryggen då man vann helgens bortamöte mot Hertha Berlin, med 1-0. Dock så skadade sig Sidney Sam i mötet mot Hertha, en spelare som har varit viktig för lagets offensiv och som har gjort 11 mål denna säsong.

Leverkusen oddsfavorit

Det kommer att bli en oerhört intressant match i kväll och kollar man på oddsen så tror spelbolaget på ett jämnt möte. Spelbolaget betway håller hemmalaget som favorit till oddset 2,25 gånger pengarna. Och ett spel på United som vinnare ger hela 3,30 gånger pengarna hos spelbolaget.

Intressanta kombispel från betway

Btway har tagit fram flera intressanta kombispel med extra bra odds inför kvällen Champions League-matcher, se nedan.

18:00 Bayern München, Juventus, Real Madrid, PSG och Manchester City vinner sina matcher
Odds: 3.80

18:00 Bayern München, Shakhtar Donetsk och Benfica Lissabon vinner sina matcher
Odds: 5.25

20:45 Manchester United, Real Sociedad och Benfica Lissabon vinner sina matcher
Odds: 36.00

20:45 Shakhtar Donetsk, Bayer Leverkusen och Rsc Anderlecht vinner sina matcher
Odds: 17.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 november, 2013