Champions League: Heta kvartsfinaler

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Odds och favoriter i Champions League

Lottningen till kvartsfinalerna i årets Champions League genomfördes under gårdagen och nu är det klart vilka som möts. Vi kikar in oddsen från Bethard och ger våra analyser på mötena.

Real Madrid – Chelsea

Att gå vidare: 1.63 – 2.25 (Bethard)

Gå till Bethard

Real Madrid kommer att ta sig an Chelsea, med Real Madrid som klara favoriter att ta sig vidare till semifinalen. Real Madrid stod för en imponerande insats i åttondelsfinalerna när de besegrade Liverpool med 5-2 totalt. Chelsea lyckades i sin tur vända mötet mot Borussia Dortmund efter 0-1 borta och 2-0 hemma. Graham Potters Chelsea har en tung säsong i ryggen och CL-titeln är sista chansen att vinna något och mot Real Madrid kommer de verkligen att få bekänna färg. Oddsen hos Bethard talar sitt tydliga språk, att Real är given favorit till oddset 1.63 att gå vidare.

Benfica – Inter

Att gå vidare: 1.91 – 1.87 (Bethard)

Gå till Bethard

För Inter blir det återigen ett portugisiskt motstånd, i åttondelsfinalen slog man ut Porto med 1-0 totalt, och nu väntar Benfica. Ett Benfica som körde över Club Brügge med 7-1 totalt. Ett mycket intressant möte där Inter ändå får anses som favorit på förhand, dock knappt om vi kikar på oddsen från Bethard.

Manchester City – Bayern München

Att gå vidare: 1.75 – 2.05 (Bethard)

Gå till Bethard

Pep Guardiolas Manchester City kommer att ställas mot Bayern München i ett stormöte som lovar mycket för oss som är neutrala. City har siktet på CL-titeln och besegrade RB Leipzig med hela 8-1, med en formstark Erling Braut Haaland, som gjorde fem mål i returen som slutade 7-0. Bayern München imponerade också i sin åttondelsfinal där de avfärdade PSG med klara 3-0, på ett övertygande sätt. City är väl ändå favoriter i mötet mot Bayern men det känns ändå 50/50 vilken av de två som tar sig vidare. Bethard ger just nu City oddset 1.75 och Bayern 2.05 gånger pengarna.

Milan – Napoli

Att gå vidare: 2.75 – 1.44 (Bethard)

Gå till Bethard

I det helitalienska mötet mellan Zlatans Milan och Napoli känns det också ovisst. Milan med sin historik i turneringen mot ett Napoli som har en riktigt bra säsong bakom sig och mer eller mindre redan nu säkrat Serie A-titeln. I åttondelsfinalen slog Milan ut Tottenham med totalt 1-0 och Napoli Eintracht Frankfurt med hela 5-0. Återigen en mycket oviss matchup. När de möttes i ligan så vann Napoli i Milano med knappa 2-1. Man ser framför sig ett spelförstörande Milan som vill med alla medel förstöra för Napoli frejdiga offensiv. Napoli är klar favorit i mötet men jag skulle inte räkna bort Milan och är inte övertygad om att Bethard har satt oddsen helt rätt.

Spelschema för kvartsfinalerna

Notera att spelschemat är inte helt spikat och det är inte helt klar vilka speldagar som gäller än. Men spelschemat nedan ger dig en hum om när de kommer att spelas.

11/4 21:00 Milan – Napoli

11/4 21:00 Benfica – Inter

11/4 21:00 Man City – Bayern

11/4 21:00 Real Madrid – Chelsea

18/4 21:00 Chelsea – Real Madrid

18/4 21:00 Bayern – Man City

18/4 21:00 Inter – Benfica

18/4 21:00 Napoli – Milan

När spelas kvartsfinalerna i Champions League?

Vilka är favoriter att gå vidare till semifinalerna?

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 mars, 2023