Champions League: Inför kvällens play-off-omgång

Kvalet till Champions League fortsätter även under onsdagen med fem nya play-off-möten. Intressant för dagen är mötet mellan storlagen Fenerbahçe och Arsenal, som väntas bli mycket jämn om man kollar på oddsen.

Det turkiska storlaget Fenerbahçe tar emot Arsenal i kvällens play-off-möte till Champions League. Fenerbahçe brukar vara starka på hemmaplan och kollar man på oddsen inför kvällens möte väntas det bli jämnt.

Lagen har möts i Champions League-sammanhang tidigare i gruppspelet säsongen 2008/09. Då vann Arsenal hemma med 5-2 och hemmamatchen i Turkiet slutade 0-0. Inför kvällens match har dock Arsenal en svidande förlust i bagaget från helgens premiär av Premier League då man förlorade mot Aston Villa med 3-1.

Arsenal, som är ett av storlagen i England, är en given favorit att ta sig vidare till gruppspelet. Och i kvällens match på bortaplan mot Fenerbahçe är man knapp favorit till oddset 2,50 gånger pengarna hos NordicBet. Ett spel på hemmastarka Fenerbahçe ger 2,70 gånger pengarna.

Kvällens play-off-matcher i kvalet till Champions League

20:45 Dinamo Zagreb – Austria Wien
20:45 PFC Ludogorets – Basel
20:45 Steaua Bukarest – Legia Warszawa
20:45 Schalke 04 – Paok
20:45 Fenerbahçe – Arsenal