Champions League: Inför kvällens play-off-omgång

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Kvalet till Champions League fortsätter även under onsdagen med fem nya play-off-möten. Intressant för dagen är mötet mellan storlagen Fenerbahçe och Arsenal, som väntas bli mycket jämn om man kollar på oddsen.

Det turkiska storlaget Fenerbahçe tar emot Arsenal i kvällens play-off-möte till Champions League. Fenerbahçe brukar vara starka på hemmaplan och kollar man på oddsen inför kvällens möte väntas det bli jämnt.

Lagen har möts i Champions League-sammanhang tidigare i gruppspelet säsongen 2008/09. Då vann Arsenal hemma med 5-2 och hemmamatchen i Turkiet slutade 0-0. Inför kvällens match har dock Arsenal en svidande förlust i bagaget från helgens premiär av Premier League då man förlorade mot Aston Villa med 3-1.

Arsenal, som är ett av storlagen i England, är en given favorit att ta sig vidare till gruppspelet. Och i kvällens match på bortaplan mot Fenerbahçe är man knapp favorit till oddset 2,50 gånger pengarna hos NordicBet. Ett spel på hemmastarka Fenerbahçe ger 2,70 gånger pengarna.

Kvällens play-off-matcher i kvalet till Champions League

20:45 Dinamo Zagreb – Austria Wien
20:45 PFC Ludogorets – Basel
20:45 Steaua Bukarest – Legia Warszawa
20:45 Schalke 04 – Paok
20:45 Fenerbahçe – Arsenal

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 augusti, 2013