Champions League: Juventus – Malmö FF

I kväll kommer Malmö FF att gå in i Champions League-gruppspelet borta mot Juventus. Det är inte mycket som talar för att Malmö FF ska kunna rubba de italienska mästarna och oddsen är skyhöga för en Malmö-seger.

Matchstart: 20:45
TV: Tv6
Odds (1-X-2):  1,16 – 7,00 – 19,00

Spela på matchen hos Ladbrokes

Det är inte varje dag vi har ett allsvenkt lag i Champions League 14 år var det senast som Helsingborg skrällde sig vidare och denna säsong är det de allsvenska mästarna Malmö FF som tar plats i turneringen. Malmö FF fick lite av en mardrömslottning när man hamnade i grupp A och man kommer att få tampas med Juventus, Atlético Madrid och Olympiakos. Det mest logiska är att Malmö FF kommer att få att få göra upp  med Olympiakos om tredjeplatsen för att få spela i Europa League, då Juventus och Atletico Madrid är självskrivna gruppfavoriter.

Se Ladbrokes odds nedan för grupp A.

Att gå vidare från Grupp A

Atletico Madrid: 1,08
Juventus: 1,14
Olympiakos: 4,33
Malmö: 15,00

Malmö möter Juventus på bortaplan i kväll

Malmö går in i gruppspelet i kvällens bortamatch mot Juventus. På förhand känns detta som en given seger till Juventus som revansch att utkräva efter förra säsongens fiasko då man inte gick vidare från gruppspelet. Det som kan tala för Malmös fördel är att Juventus gick bet mot Köpenhamn i öppningsmatchen förra säsongen som slutade 1-1 och ett liknande resultat för en drömöppning för Malmö.

Ingen bra uppladdning för Malmö

Malmö går dock in i kvällens match med huvudbry. Senast mot Häcken så stämde inte försvarsspelet alls och efter den första halvleken låg man under med 1-3 men som man sedan kunde hämta hem till 3-3. I kvällens match mot Juventus måste verkligen försvaret stämma för varje misstag kommer att straffa sig.

Juventus stor oddsfavorit

Ett spel på en Juventus-seger ger låga 1,16 hos Ladbrokes samtidigt som spelbolaget ger hela 19,00 gånger pengarna för en Malmö-seger. Ett oavgjort resultat, som Malmö kan hoppasp å i bästa fall, ger 7,00 gånger pengarna.

Oddset 1,50 på över 2,50 mål

Med tanke på Malmö-försvarets insats mot Häcken, och den inte helt optimala uppladdningen, öppnar det upp för en målrik match. Malmö har ju också sin främsta lagdel i offensiven och skulle det bli över 2,5 mål i matcher ger Ladbrokes 1,50 gånger pengarna. Skulle dock Malmö lyckas hålla ihop defensiven, och siffrorna, ger ett spel på under 2,5 mål oddset 2,45.