Champions League: Milan – Barcelona

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll har vi ytterligare ett stormöte att se fram emot i Champions League när Milan tar emot Barcelona på hemmplan i det första mötet av två i åttondelsfinalen. Dock är det gästande Barcelona som är storfavorit i kvällens match om man kollar på oddsen från spelbolagen.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livstream: Viaplay.se
Odds (1-X-2): 7,00 – 4,20 – 1,45 (betway)

Barcelona och Milan har stöt på varandra i de två senaste säsongerna av Champions League, först säsongen 2010/11 i gruppspelet och 2011/12 i kvartsfinal. Av dessa fyra matcher har två slutat oavgjort och två har Barcelona vunnit.

Inbördes möten

2012-04-03 20:45 Barcelona – Milan 3 – 1
2012-03-28 20:45 Milan – Barcelona 0 – 0
2011-11-23 20:45 Milan – Barcelona 2 – 3
2011-09-13 20:45 Barcelona – Milan 2 – 2

Efter en knackig start på Serie A har Milan övertygat de senast omgångarna med fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna i ligan. Trots att Milan hade en relativt enkel grupp i Champions League-gruppspelet, under hösten, fick man nöja sig med en andra plats i gruppen efter Malaga, vilket är i underkant för en klubb som Milan.

Inför denna säsongen har Milan tvingats sälja av några av sina bästa spelare och istället har unge Stephan El Shaarawy klivit fram och gjort målen för Milan. Men inför matchen mot Barcelona är det dock osäkert om Shaarawy kommer att kunna medverka på grund av en skada. Även Milans nyförvärv Mario Balotelli kommer inte att delta i detta Champions League-möte eftersom han redan har representerat en klubb, Manchester City, i turneringen. Milan kommer även att få klara sig utan mittfältarna Mathieu Flamini och Antonio Nocerino som båda är skadade.

Barcelona vann sin grupp i Champions League relativt enkelt samt att man har imponerat i La Liga där man leder ligan överlägset. Med det sagt är det därmed inte konstigt att Barcelona är storfavorit inför kvällens batalj. Trots att Milan är ett storlag och har hemmaplan i kvällens möte ger spelbolaget betway låga 1,45 för en seger till Barcelona. Ett spel på Milan som vinnare på hemmaplan ger spelbolaget hela 7,00 gånger pengarna.

Se nedan för fler odds från spelbolagen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 februari, 2013