Champions League: Milan tar en enkel seger

Milan reser till Vitryssland senare idag för att möta BATE Borisov i Champions League. Det är en match som Milan måste vinna, och borde göra så, för att ha en chans på vinst i gruppen. För att det kommer att bli en svår match för Milan när de möter Barcelona i nästa omgång.

Matchstart: 18:00
TV: Viasat Fotboll
Livestreaming: Viaplay.se

Zlatan Ibrahimovics Milan är skakade med tanke på händelserna med Antonio Cassano. Milan säger dock att de är fokuserade på uppgiften och kommer att gå för fullt.

Det finns inget som egentligen talar för att BATE Borisov kommer att kunna rubba Milan. 0-5 förlusten mot Barcelona talar sitt tydliga språk och vi kan vänta oss ett Milan som kommer att dominera matchen och borde kunna vinna tämligen enkelt.

Spelbolagen tror på en tämligen enkel seger för Milan, trots bortaplan och högsta oddset hittar du hos :expekt: till 1.65 gånger pengarna.

Odds för mötet i Champions League mellan BATE Borisov mot AC Milan

< ?php $bet_obj_array = array(43616); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Se övriga matcher i gruppspelet i Champions League

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 november, 2011