Champions League: Porto – Malaga

Vid sidan av kvällens stormöte i Champions League, Arsenal – Bayern München, i kvällens åttondelsfinaler  har vi även ett spännande möte mellan Porto och Malaga att se fram emot. Dock tror spelbolagen på en säker seger för hemmalaget Porto.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay.se
Odds (1-X-2): 1,75 – 3,20 – 5,50 (William Hill)

Det är två lag, Porto och Malaga, med stigan de formkurvor och skickliga spelare som möts i kvällens åttondelfinal i Champions League. Porto har mer erfarenhet än Malaga av de europeiska cuperna men Malaga har visat med sin första plats i grupp c, före bland annat Milan, att man är ett lag att räkna med.

En spelare att hålla ett extra öga på för Malaga är den unga talangen och mittfältaren Isco som är en viktig kugge i det spanska lagets offensiv och kan se till att Malaga skaffar sig ett bra utgångsläge inför returen.

Även om känslan är att det kan bli en ovisst möte i kväll håller spelbolagen Porto som stor favorit och William Hill ger 1,75 vid en hemmaseger och höga 5,50 gånger pengarna om Malaga skulle vinna.

Gå till William Hill för att lägga ditt spel

Fler odds från spelbolagen hittar du nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 februari, 2013