Champions League: PSG – Arsenal

I kväll har vi ett riktigt intressant stormöte när Champions League-gruppspelet drar igång mellan PSG och Arsenal. Två storlag som givetvis siktar på att vinna gruppen och då är denna match av yttersta vikt. Oddsen talar till PSGs fördel men kan ett formstarkt Arsenal skaka det franska storlaget?

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport Premium
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,95 ? 3,60 – 4,20
Boost Arsenal vinner+Sanchez nätar:8,50
Att vinna (1-2):1,40 – 2,87
Över/under 2,5 mål:1,80 – 1,90
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,66 – 2,10

Odds från Ladbrokes

PSG har haft problem i inledningen av säsongen och tappet av Zlatan Ibrahimovic av märks tydligt. På de fyra inledande omgångarna i Ligue 1 så har PSG endast gjort sex mål framåt och med 7 poäng så ligger man på en blygsam sjunde plats i ligan.

Arsenal har haft en liknande inledning av säsongen och placerar sig också på en sjunde plats i Premier League med sju poäng.

Ser man till formen så har Arsenal en bättre form med två raka vinster och tre matcher utan förlust. PSG fick bara med sig 1-1 mot St Etienne senast och förlorade dessförinnan med 1-3 mot Monaco, en riktigt tung förlust.

PSG är klar favorit om vi kikar på oddsen och bland annat ger Ladbrokes 1,95 gånger pengarna om PSG vinner matchen och 4,20 om det blir Arsenal som utgår med seger.